Helsingin Sörnäisissä sijaitsevalla Combat academyllä käytiin thainyrkkeilyn salkikilpailut 2.11.2013. Pääosa otteluista käytiin 3×2 min tekniikkasäännöillä ja voittajaksi selviytyi pääasiallisesti se osapuoli joka jaksoi huiskia pidempään ja kovemmalla temmolla, joten termin ”tekniikkaottelu” voisi joku sanojen syvimpään olemukseen vihiytynyt kyseenalaistaa. Monelle ottelijalle oli kyseessä ensimmäinen tai ensimmäisiä kosketuksia kilpakamppailun pariin, ensimmäiset matsit ovat usein henkisesti raskaimpia paikkoja joten itsensä ylittämisestä onnittelut kaikille osaa ottaneille, myös muutamakymmenpäinen yleisö oli hienosti mukana otteluissa. Nyrkkeilyhanskoina käytettiin 12oz Rajaboxingeja tekniikkamatseissa, sekä 10 oz Twinssejä normaaliotteluissa.

Niko Salonen (King of the ring)- Onni Haapala (Porvoo)

Vaikka kyseessä oli aloittelijoille suunnatuin tekniikkasäännöin käytävä matsi, nähtiin tässä ottelusssa kuitenkin päivän selvästi korkeatasoisinta thainyrkkeilyä. Agressiivisesti, joskin teknisesti poikkeuksellisen hienosti eteenpäin puskeva Salonen lähti jahtaamaan silmämääräisesti isompikokoista Haapalaa joka tulitti takaisin vastatilanteista, sekä hienosti ajoitetuista hyökkäyksistä. Hiuksenhieno pistevoitto Haapalalle joka keräsi muutaman tilannevoiton enemmän viimeisessä kahdessa erässä, Salosella kuitenkin todella viihdyttävän painostava ottelutyyli joka varmasti nousee oikeuksiinsa pykälän pienemmässä painosarjassa, sekä vähemmin suojin käydyissä otteluissa joissa tuomarin ei tarvitse marmattaa liian kovasta kontaktista.

Essi Riihimäki (HTBC) – Anette Österberg (Porvoo)

Varsin brutaaliin tyyliin heti ottelun ensisekuneistä lähtien vastustajansa kimppuun hyökännyt Riihimäki säikäytti selvästi tekniikkapainotteisemmin otteluun lähteneen Österbergin, joka kuitenkin sinnitteli sitkeästi ottelun loppuun. Österberg alkoi loppua kohden saamaan myös tilannevoittoja tilileen, selvä pistevoitto kuitenkin Riihimäelle.

Mirka Phetsangkhat (Combat) – Siiri Tura (HTBC)

Tässä ottelussa oli paljon pelissä sekä kehässä, että kehakulmauksissa. Phetsankhat oli kehä-alyssä selvästi kokemattomampaa, mutta pelkäämätöntä ja kovakuntoisempaa Turaa edellä. Todella tasainen ja jännittävä ottelu Phetsangkhatille kaikin tuomariäänin, joskin Tura vei pari erää selvästi nimiinsä vahvemman lähiottelutekemisen ansiosta.

Riikka Järvenpää (Combat) – Riina Sipovaara(HTBC)

Ottelu jota ei olisi pitänyt käydä normaalisäännöillä. Selvästi vahvempi Järvenpää kalautteli Sipovaaraa ottelun alkumetreistä lähtien siihen malliin että epäselvää oli ainoastaan ottelun keskeyttäsen ajankohta ja tyyli. Ottelu loppui toisen erän lopulla kehätuomarin keskeytykseen,